Postimet e Fundit

Artisti Bar Lounge – vendi ideal për të kaluar një natë të paharrueshme

Artisti Bar Lounge – vendi ideal për të kaluar një natë të paharrueshme

“Artisti” është rrjeti i lokaleve më të kërkuara në Tiranë për cilësinë e shërbimit.  I vendosur në pika të ndryshmë ...
Marketing, News /
Këto katër kombinime këpucësh dhe funde janë perfekte

Këto katër kombinime këpucësh dhe funde janë perfekte

Do të ishte bukur nëse kombinimet e fundeve dhe këpucë janë klasike dhe nuk ndryshojnë kurrë, por nuk është ashtu ...
Fashion /
FMN-ja vlerëson angazhimin e BQK-së në ruajtjen e qëndrueshmërisë së sistemit bankar

FMN-ja vlerëson angazhimin e BQK-së në ruajtjen e qëndrueshmërisë së sistemit bankar

Banka Qendrore e Republikës së Kosovës ka mirëpritur qëndrimet e Fondit Monetar Ndërkombëtar pas vizitës së stafit në Kosovë në ...
Ekonomi /
Dhoma gjumi për të rritur: disa ide mobiliesh

Dhoma gjumi për të rritur: disa ide mobiliesh

Për të siguruar një pushim efikas dhe një shtrat të rehatshëm, zgjidhni mobilje cilësore për dhomën tuaj të gjumit. Shtrati, ...
Imobiliare /
Liqenet e Dumresë: Zbuloni thesaret ujore afër Elbasanit

Liqenet e Dumresë: Zbuloni thesaret ujore afër Elbasanit

Si një kurorë e mbushur me gurë të çmuar, zona e Dumresë me 86 liqenet e saj të përmasave të ...
Instagram, Turizem /

Oferta

Youtube Channel