Postimet e Fundit

Këto katër kombinime këpucësh dhe funde janë perfekte

Këto katër kombinime këpucësh dhe funde janë perfekte

Do të ishte bukur nëse kombinimet e fundeve dhe këpucë janë klasike dhe nuk ndryshojnë kurrë, por nuk është ashtu ...
Fashion /
FMN-ja vlerëson angazhimin e BQK-së në ruajtjen e qëndrueshmërisë së sistemit bankar

FMN-ja vlerëson angazhimin e BQK-së në ruajtjen e qëndrueshmërisë së sistemit bankar

Banka Qendrore e Republikës së Kosovës ka mirëpritur qëndrimet e Fondit Monetar Ndërkombëtar pas vizitës së stafit në Kosovë në ...
Ekonomi /
Dhoma gjumi për të rritur: disa ide mobiliesh

Dhoma gjumi për të rritur: disa ide mobiliesh

Për të siguruar një pushim efikas dhe një shtrat të rehatshëm, zgjidhni mobilje cilësore për dhomën tuaj të gjumit. Shtrati, ...
Imobiliare /
Liqenet e Dumresë: Zbuloni thesaret ujore afër Elbasanit

Liqenet e Dumresë: Zbuloni thesaret ujore afër Elbasanit

Si një kurorë e mbushur me gurë të çmuar, zona e Dumresë me 86 liqenet e saj të përmasave të ...
Instagram, Turizem /
Si po ndryshon marrëdhënia e shqiptarëve me kartat bankare: Shtohet debiti, pakësohet krediti

Si po ndryshon marrëdhënia e shqiptarëve me kartat bankare: Shtohet debiti, pakësohet krediti

Në Shqipëri, këtë vit ka në përdorim më shumë se 1 milionë e 332 mijë karta bankare. Në krahasim me ...
Ekonomi /

Oferta

Youtube Channel