Postimet e Fundit

Ndërtimi “shpëtoi” kredinë për biznesin gjatë vitit 2021

Ndërtimi “shpëtoi” kredinë për biznesin gjatë vitit 2021

Kredia e re për biznesin vitin e kaluar ishte në nivele lehtësisht më të ulëta krahasuar me vitin 2020, të ...
Ekonomi /
8 kombinime që do të doni t’i kopjoni sapo t’i shihni

8 kombinime që do të doni t’i kopjoni sapo t’i shihni

E dimë që me këto temperatura gjithçka që duam të veshim është një shall gjigand dhe një pallto, por përpiquni ...
Fashion /
“Sherlock Irish Pub” – një destinacion argëtues e çlodhës në Pogradec

“Sherlock Irish Pub” – një destinacion argëtues e çlodhës në Pogradec

“Sherlock Irish Pub” ofron qetësinë dhe peisazhin fantastik të cilët e bëjnë më të veçantë qëndrimin në qytetin e Pogradecit ...
Marketing, News /
Të huajt konsumojnë 129 milionë euro prodhime shqiptare – 10-mujori/ Rriten eksportet bujqësore, “merr hov” agroindustria dhe peshkimi

Të huajt konsumojnë 129 milionë euro prodhime shqiptare – 10-mujori/ Rriten eksportet bujqësore, “merr hov” agroindustria dhe peshkimi

Sektori bujqësor dhe ai i peshkimit kanë pasur perfomancë pozitive në 10 muajt e parë të vitit, çka tregon kërkesë ...
Agrobiznes /
Apple dominon edhe në Kinë sa i përket numrit të telefonave të shitur

Apple dominon edhe në Kinë sa i përket numrit të telefonave të shitur

Telefonat e kompanisë nga Cupertino, Kaliforni, po dominojnë sa i përket rezultateve të shitjes në Kinë. Gjatë vjeshtës së vitit ...
Teknologji /

Oferta

Youtube Channel