10 çizme që do ju duhen që tani e deri në fund të dimrit!

Mendoni këtë skenar: Bën freskët/ftohtë, mëngjesi vjen pa shumë diell dhe duket sikur nga momenti në moment do të bjerë shi. Ti del nga shtëpia me një veshje që duket si e sapo dalë nga Pinteresti dhe gjatë gjithë rrugës të shoqëron kërcitja e takës së vogël të çizmeve. Një kafe në dorë dhe je gati për të nisur ditën!

Njerëzit që adhurojnë vjeshtën e dimrin, nuk mund të mos duan edhe çizmet! Më poshtë, gjeni 10 modele dhe sigurohuni të keni të paktën një prej tyre në garderobë.

#1

10 çizme që do ju duhen që tani e deri në fund të

#2

10 çizme që do ju duhen që tani e deri në fund të

#3

10 çizme që do ju duhen që tani e deri në fund të

#4

10 çizme që do ju duhen që tani e deri në fund të

#5

10 çizme që do ju duhen që tani e deri në fund të

#6

10 çizme që do ju duhen që tani e deri në fund të

#7

10 çizme që do ju duhen që tani e deri në fund të

#8

10 çizme që do ju duhen që tani e deri në fund të

#9

10 çizme që do ju duhen që tani e deri në fund të

#10

10 çizme që do ju duhen që tani e deri në fund të