10 kombinime dimri që mund t’i veshim që tani!

Muaji tetor është i komplikuar për veshjet sepse mëngjesi nis si dimër, dreka duket si verë, pasditja si pranverë dhe darka kthehet përsëri e ftohtë. Sidoqoftë, me temperaturat që janë në ulje, ju keni mundësinë të përdorni që tani disa kombinime dimri, ndoshta jo shumë të ngarkuara.

Zbuloni disa veshje praktike më poshtë dhe bëni “screenshot” kombinimet:

1. Set + Pallto lëkure

10 kombinime dimri që mund t'i veshim që tani!

2. Tuta + Pallto “Teddy”

10 kombinime dimri që mund t'i veshim që tani!

3. Pantallona lëkure + pulovër 

10 kombinime dimri që mund t'i veshim që tani!

4. Pallto + pantallona lëkure

10 kombinime dimri që mund t'i veshim që tani!

5. Trikoe oversize + xhinse + çizme

10 kombinime dimri që mund t'i veshim që tani!

6. Xhaketë-pallto + minifund + çizme

10 kombinime dimri që mund t'i veshim që tani!

7. Pardesy e hollë + fund me kuadrate + çizme

10 kombinime dimri që mund t'i veshim që tani!

8. Print kafshësh, pika etj

10 kombinime dimri që mund t'i veshim që tani!

9. Fustan vere + xhaketë “e ngrohtë” + çizme për “hiking”

10 kombinime dimri që mund t'i veshim që tani!

10. Pallto blu + xhinse + çizme deri te kyçi i këmbës

10 kombinime dimri që mund t'i veshim që tani!