10 mënyra për të veshur xhinset me xhaketa këtë vjeshtë/dimër

1.Kombinoni xhaketën me xhinset më të vjetra që keni në dollap dhe atlete

2. Xhaketë oversize+ xhinse të ngushta + çizme western

10 mënyra për të veshur xhinset me xhaketa këtë

3. EKSPERIMENTO ME NGJYRA TË TJERA PËRVEÇ NGJYRËS SË ZEZË DHE BLU

10 mënyra për të veshur xhinset me xhaketa këtë

4. PROVONI TË VISHENI ME TË GJERA NGA KOKA TEK KËMBËT

10 mënyra për të veshur xhinset me xhaketa këtë

5. ZGJIDHNI NJË XHAKETË TË BARDHË DHE KOMBINOJINI ME XHINSET E PREFERUARA

10 mënyra për të veshur xhinset me xhaketa këtë

6. XHINSET BAGGY JANË KRYEFJALA E 2021-IT

10 mënyra për të veshur xhinset me xhaketa këtë

7. SHTONI NJË PALË TAKA DHE VESHJA E DITËS BËHET VESHJE PËR MBRËMJE.

10 mënyra për të veshur xhinset me xhaketa këtë

8. JELEK + XHAKETË + XHINSE!

10 mënyra për të veshur xhinset me xhaketa këtë

9. XHINS I BARDHË + T-SHIRT I ZI + XHAKETË

10 mënyra për të veshur xhinset me xhaketa këtë

9. XHINS I BARDHË + T-SHIRT I ZI + XHAKETË

10 mënyra për të veshur xhinset me xhaketa këtë