11 veshje praktike që mund t’i rikrijoni me çfarë keni në garderobë

Është mot me shi, pastaj del dielli, pastaj bie prap shi. Kjo është fiks periudha ku ti nuk di çfarë të veshësh. Jashtë bën ftohtë, por ti do të lulëzosh me veshjet e pranverës. Merr “më të mirën e dy botëve”, me disa nga kombinimet e mëposhtme:

1. Xhinse + Bluzë me jakë të madhe ose një varëse që bie në sy, në vend të jakës

11 veshje praktike që mund t'i rikrijoni me çfarë keni

2. Bluzë më dizajn (abstrakt) + Një fund me shtat të lartë

11 veshje praktike që mund t'i rikrijoni me çfarë keni

E gjithë veshja xhins + Atletet më të rehatshme që keni

11 veshje praktike që mund t'i rikrijoni me çfarë keni

Pallto e lehtë + Shall + Streçe

11 veshje praktike që mund t'i rikrijoni me çfarë keni

Pallto e gjatë + Fustan + Kambale të zeza

11 veshje praktike që mund t'i rikrijoni me çfarë keni

Pulovër e lehtë + Pantallona me shtat të lartë + Bizhuteri

11 veshje praktike që mund t'i rikrijoni me çfarë keni

Kombinimi klasik: Xhinse + Bluzë e bardhë + Xhaketë + Atlete

11 veshje praktike që mund t'i rikrijoni me çfarë keni

Bluzë dhe fund me dizajne të njëjta/të ngjashme + Çizme të gjata

11 veshje praktike që mund t'i rikrijoni me çfarë keni

Fustan pranveror me dizajne me ngjyra + aksesor flokësh + vathë në formë rrethi

11 veshje praktike që mund t'i rikrijoni me çfarë keni

Pulovër oversized + Xhinse të grisura + Një rrip që të marrë pak vëmendje me dizajnin

11 veshje praktike që mund t'i rikrijoni me çfarë keni

Çantë pochette ose pakëz më e madhe + Një kostum njëngjyrësh

11 veshje praktike që mund t'i rikrijoni me çfarë keni