20 kombinime që do t’i përsërisni me qejf deri në fund të pranverës

Të gjithë kemi nga ato ditët kur veshja/kombinimi na duket detyrë shtëpie që duhet bërë sepse s’kemi zgjidhje tjetër. Çfarë bëhet në të tilla raste? Kthehemi gjithnjë në bazë, tek ajo që s’të zhgënjen, s’të lodh dhe nuk të mërzitet kurrë. Kombinimet e thjeshta, elegante dhe elementet që na duhen përgjithmonë brenda garderobës.

Në vijim do të gjeni shumë ide kombinimesh për t’i veshur nga tani deri në maj.

1. Bluzën më të bukur që keni + xhinse + taka

20 kombinime që do t'i përsërisni me qejf deri në fund

2. Një fustan xhins + rrip në bel

20 kombinime që do t'i përsërisni me qejf deri në fund

3. Xhinse + triko e gjatë

20 kombinime që do t'i përsërisni me qejf deri në fund

4. Pulovër + fund mëndafshi + sandale

20 kombinime që do t'i përsërisni me qejf deri në fund

5. Kostum + atlete

20 kombinime që do t'i përsërisni me qejf deri në fund

6. Një fustan vintage nga dollapi i mamit duhet patjetër!

20 kombinime që do t'i përsërisni me qejf deri në fund

7. Këmishë lino +pantallona të lirshme

20 kombinime që do t'i përsërisni me qejf deri në fund

8. Luaj me gjithë tonalitetet e bezhës

20 kombinime që do t'i përsërisni me qejf deri në fund

9. Atlete + fustan-këmishë

20 kombinime që do t'i përsërisni me qejf deri në fund

10. Xhinset perfekte + T-shirt i bardhë + çantë kashte

20 kombinime që do t'i përsërisni me qejf deri në fund

11. Xhinse + shall + pardesy + çizme

20 kombinime që do t'i përsërisni me qejf deri në fund

12. Fustan i trikotuar + rrip në bel

20 kombinime që do t'i përsërisni me qejf deri në fund

13. Xhaketë xhins + fund lëkure

20 kombinime që do t'i përsërisni me qejf deri në fund

14. Pantallona të zeza + bluzë cut-out

20 kombinime që do t'i përsërisni me qejf deri në fund

15. Xhaketë e gjerë + xhinse të zeza

20 kombinime që do t'i përsërisni me qejf deri në fund

16. Pantallona bezhë + këmishë + triko hedhur krahëve

20 kombinime që do t'i përsërisni me qejf deri në fund

17. Vathë ekstra + këmishë me printe

20 kombinime që do t'i përsërisni me qejf deri në fund

18. Fustan i shkurtër + xhaketë

20 kombinime që do t'i përsërisni me qejf deri në fund

19. Pantallona të gjera+ këmishë + jelek me vija

20 kombinime që do t'i përsërisni me qejf deri në fund

20. Fustane verorë + çizme cowboy

20 kombinime që do t'i përsërisni me qejf deri në fund