Si ti kuptoni profilet që vizitojnë më shpesh Feed-in tuaj të instagramit?

Rrjetet sociale kanë hyrë përgjithmonë në jetën tonë dhe të gjithë ne i kushtojmë pak më shumë kohë sesa duhet. Nëse e keni hapur profilin tuaj në Instagram, kuptoni se është shumë e vështirë të kontrolloni se kush po i shikon postimet tuaja, më shumë se zakonisht.

Sigurisht, ju nuk mund të kontrolloni se kush i shikon postimet tuaja, por e njëjta gjë nuk është e vërtetë për “Story-t” tuaja. Më poshtë, ku përfundojnë miqtë dhe ndjekësit tuaj, do të shihni disa emra që nuk i njihni dhe nuk i ndiqni.

Ata janë “fantazmat”, që kontrollojnë historitë tuaja, pa ju ndjekur.

Sigurisht që ka nga ata që të ndjekin, por sikur të ndjekin pak më shumë se zakonisht. Ne u referohemi atyre që kontrollojnë shpesh profilin tuaj dhe lëvizin nëpër fotot tuaja.

Si do ti kuptoni ato?

Janë ato që shfaqen në pamjet e “Story-ve” tuaja, por ju nuk keni komunikim.

Nëse, nga ana tjetër, një përdorues shfaqet shpesh në profilin tuaj te “Story-t” ndoshta ju e njihni”, nëse nuk keni shumë miq të përbashkët, ndoshta është herët në mëngjes në profilin tuaj