3 llojet e bizhuterive që po vendosin të gjithë

Industria e modës u gjend e papërgatitur përballë pandemisë dhe teksa tani ndodhemi në përfundim të saj, sepse njerëzit i janë kthyer pak nga pak realitetit, duket se të tjera trende po dalin në pah.

1. Varëse e trashë si zinxhir

3 llojet e bizhuterive që po vendosin të gjithë

3 llojet e bizhuterive që po vendosin të gjithë

3 llojet e bizhuterive që po vendosin të gjithë

2. Unazë jo minimaliste

3 llojet e bizhuterive që po vendosin të gjithë

3 llojet e bizhuterive që po vendosin të gjithë

3 llojet e bizhuterive që po vendosin të gjithë

3 llojet e bizhuterive që po vendosin të gjithë

3 llojet e bizhuterive që po vendosin të gjithë

3. Byzyluku për këmbët

3 llojet e bizhuterive që po vendosin të gjithë