4 gjëra shumë të rëndësishme që duhet të jenë brenda dollapit tuaj gjithmonë

Para se të dilni për shopping, ndërtoni një skemë në mendjen tuaj. Vendosni si prioritet gjërat bazike, ato që do t’ju duhen gjithmonë, në çdo stinë, mot dhe orë të ditës. Pasi të keni siguruar këto, mund të vazhdoni me pjesën tjetër “zbukuruese”. Brenda garderobës së kujdo janë disa gjëra aq esenciale pa të cilat nuk bëjmë dot, ose më saktë nuk do të dukemi kurrë të veshura siç e imagjinojmë ne veten!

1. Pardesyja

+10 gjëra shumë të rëndësishme që duhet të

2. Xhinset me prerje drejt

+10 gjëra shumë të rëndësishme që duhet të

3. Pulovra e trashë e bardhë

+10 gjëra shumë të rëndësishme që duhet të

4. Golf i zi

+10 gjëra shumë të rëndësishme që duhet të