4 modelet e palltove më fantastike për këtë dimër!

Tetori krejt papritur po kthehet në dimër dhe ne duhet të nxjerrim palltot/pardesytë nga garderoba. Ose, akoma dhe më mirë të blejmë të reja! Pallton konsiderojeni investim prandaj ja vlen të mos nxitoheni dhe të shpenzoni disa para nëse gjeni të duhurën! Ka fuqinë të ndryshojë edhe veshjen më të zakonshme dhe mbi të gjitha, do të jetë me ty për shumë sezone të ftohta.

Në të njëjtën kohë, duhet të jetë e bukur dhe chic! E dini cilat modele përmbushin gjithë kushtet këtë dimër?

1. Pardesyja tradicionale

2. Xhupi i fryrë, ende në modë!

3. Palltot me kuadrata 

4. Palltoja klasike bezhë/kafe