4 printe që rikthehen fuqishëm këtë pranverë

Pasi të keni mbaruar me blerjet bazike, hidhni një sy nga printet për ta bërë edhe më ekstra garderobën dhe veshjet e pranverës. Përveç këmishave lino të bardha, xhinseve, këpucëve të sheshta, etj, mund të dukeni shumë elegante dhe chic duke veshur printe, por sigurisht nëse e bëni këtë siç duhet.

Rregulli i vetëm që kërkojnë printet- sidomos këto që janë kryefjala e momentit- është balanca në kombinim. Luani me to, por dua ruajtur proporcionet.

1. Kuadratat

4 printe që rikthehen fuqishëm këtë pranverë

2. Printet me lule janë rikthyer për të qëndruar gjatë

4 printe që rikthehen fuqishëm këtë pranverë

3. Motivet me “ujëra”

4 printe që rikthehen fuqishëm këtë pranverë

4. Vijat shumëngjyrëshe!

4 printe që rikthehen fuqishëm këtë pranverë