5 lloje këpucësh që do t’i çojnë në tjetër nivel veshjet e sezonit

Me motin e paparashikueshëm të garantuar, dimri kërkon në përgjithësi opsione më të përshtatshme këpucësh, praktike në ditët me shi ose për ditët e ftohta.

Hidhuni një sy modele të mëposhtme, të cilat do t’ju vijnë në ndihmë për ditët tipike dimërore, përfshirë këtu edhe sezonin e festave.

1 – Çizmet gomë

5 lloje këpucësh që do t’i çojnë në

2 – Çizmet deri te gjuri dhe me takë

5 lloje këpucësh që do t’i çojnë në
5 lloje këpucësh që do t’i çojnë në

3 – Çizmet “ushtarake”

5 lloje këpucësh që do t’i çojnë në
5 lloje këpucësh që do t’i çojnë në

4 – Mary-Janes me platformë

5 lloje këpucësh që do t’i çojnë në
5 lloje këpucësh që do t’i çojnë në

5 – Chunky Brogues

5 lloje këpucësh që do t’i çojnë në
5 lloje këpucësh që do t’i çojnë në