5 llojet e veshjeve më ‘cool’ për dimër

Disa njerëz e duan të ftohtin, aq sa mezi e presin dimrin për ta shfaqur dashurinë në shumë mënyra. Ajo më e dukshmja është stili! Kombinimi i elementëve në mënyrë edhe më interesante nga ç’na lejojnë kushtet dhe i ftohti e bën më emocionues procesin. Ndodh që në një moment të kemi zero frymëzim dhe dëshirë për t’u veshur dhe pikërisht në këto momente na duhet frymëzimi më poshtë. 6 trendet më IN për veshjet e këtij dimri.

1.Xhaketat me kuadrata

Mund ta vishni që në mëngjes me atletet e preferuara e deri për darkën e së shtunës.

5 llojet e veshjeve më 'cool' për dimër

2. Kombinimi krem & ngjyra të hapura

Bazike dhe chic

5 llojet e veshjeve më 'cool' për dimër

3. Lëkura është element i panegociueshëm gjatë dimrit

5 llojet e veshjeve më 'cool' për dimër

4. Xhaketat në ngjyra të hapura dhe me kuadrate

5 llojet e veshjeve më 'cool' për dimër

5. Fundet me pala

Nëse janë vintage, edhe më mirë akoma.

5 llojet e veshjeve më 'cool' për dimër