5 llojet e veshjeve më ‘cool’ për dimër

Disa njerëz e duan të ftohtin, aq sa mezi e presin dimrin për ta shfaqur dashurinë në shumë mënyra. Ajo më e dukshmja është stili! Kombinimi i elementëve në mënyrë edhe më interesante nga ç’na lejojnë kushtet dhe i ftohti e bën më emocionues procesin. Ndodh që në një moment të kemi zero frymëzim dhe dëshirë për t’u veshur dhe pikërisht në këto momente na duhet frymëzimi më poshtë. 6 trendet më IN për veshjet e këtij dimri.

1.XHAKETAT ME KUADRATA

Mund ta vishni që në mëngjes me atletet e preferuara e deri për darkën e së shtunës.

2. KOMBINIMI KREM & NGJYRA TË HAPURA

Bazike dhe chic

5 llojet e veshjeve më 'cool' për dimër

3. LËKURA ËSHTË ELEMENT I PANEGOCIUESHËM GJATË DIMRIT

5 llojet e veshjeve më 'cool' për dimër

4. XHAKETAT NË NGJYRA TË HAPURA DHE ME KUADRATE

5 llojet e veshjeve më 'cool' për dimër

5. FUNDET ME PALA

Nëse janë vintage, edhe më mirë akoma.

5 llojet e veshjeve më 'cool' për dimër