5 modele bluzash që shkojnë me çdo lloj pantallonash

Për fanset e mëdha të pantallonave, problemi i vetëm më i madh mbetet bluza për t’i kombinuar. Duhet gjithmonë diçka ndryshe, por në të njëjtën kohë të jetë e rehatshme, e thjeshtë, stil dhe të të japë idenë e një veshjeje të shtrenjtë.

Ka disa lloje që përmbushin çdo kusht të përmendur më lart dhe mbi të gjitha shkojnë me çdo lloj modeli pantallonash. Çfarë do të shihni në vijim, është MUST për garderobën vjeshtë-dimër

1. Golfi ngjitur pas trupit

5 modele bluzash që shkojnë me çdo lloj pantallonash

2. Bluzë me jakë të rrumbullakët

5 modele bluzash që shkojnë me çdo lloj pantallonash

5 modele bluzash që shkojnë me çdo lloj pantallonash

3. Jakë në formë V-je dhe fiks ky material!

5 modele bluzash që shkojnë me çdo lloj pantallonash

5 modele bluzash që shkojnë me çdo lloj pantallonash

4. Kanotjere me ngjyra të ndryshme

5 modele bluzash që shkojnë me çdo lloj pantallonash

5. T-shirt

5 modele bluzash që shkojnë me çdo lloj pantallonash