6 mënyra jo të mërzitshme si t’i kombinoni xhinset këtë sezon

Pantallonat xhins janë gjithmonë një ide e mirë. Ok, jo gjithmonë, por në në një pjesë të mirë të rasteve po. Thonë se jeta nuk është e përsosur, por kombinimet e xhinseve mund të jenë. Hidhuni një sy kombinimeve të mëposhtme që të keni disa ide se si mund t’i vishni.

1 – Pallto me gëzof (artificial, sepse jemi miqësorë me kafshët)

6 mënyra jo të mërzitshme si t’i kombinoni xhinset

2 – Xhinse të bardha + jelek dhe këpucë

6 mënyra jo të mërzitshme si t’i kombinoni xhinset

3 – Xhinse me bel të lartë + pallto në ngjyrë që bie në sy dhe këpucë me printe

6 mënyra jo të mërzitshme si t’i kombinoni xhinset

4 – Xhinse me ngjyrë + pulovër e gjerë dhe atlete

6 mënyra jo të mërzitshme si t’i kombinoni xhinset

5 – Xhnse në ngjyrë krem +triko

6 mënyra jo të mërzitshme si t’i kombinoni xhinset

6 – Xhinse gri + xhaketë lëkure dhe gjysmë-çizme me takë

6 mënyra jo të mërzitshme si t’i kombinoni xhinset