6 ngjyra që duhet të vishni këto muaj për t’u dukur gjithmonë e veshur ~shtrenjtë~

Kur themi ~të veshura shtrenjtë~ nuk e kemi fjalën të shpenzoni gjithë rrogën me blerje të reja. Mjafton të kombinoheni me ngjyrat më të famshme për këtë sezon dhe kaq!

Janë vetëm 6 për këtë pranverë-verë dhe mjaftojnë elementë bazik për ta plotësuar veshjen chic! Fillojmë!

1. Mustardë

6 ngjyra që duhet të vishni këto muaj për t'u dukur

Ngjyra e verdhë “e vrarë” është perfekte për herët kur ju duhet diçka elegante, por jo fare bazike.

6 ngjyra që duhet të vishni këto muaj për t'u dukur

2. Ulliri

Xhaketën e radhës blijeni në këtë ngjyrë dhe oversize

6 ngjyra që duhet të vishni këto muaj për t'u dukur

3. Veshjet në ngjyrë krem

Dukeni e shtrenjtë dhe asgjë s’mund ta prishë energjinë e ditës suaj!

6 ngjyra që duhet të vishni këto muaj për t'u dukur

6 ngjyra që duhet të vishni këto muaj për t'u dukur

4. Mandarina

Gati për Aperol Spritz!

6 ngjyra që duhet të vishni këto muaj për t'u dukur

5. Kjo nuancë e blusë

E freksët dhe jo e lodhshme për syrin gjatë kombinimeve të përditshme

6 ngjyra që duhet të vishni këto muaj për t'u dukur

6 ngjyra që duhet të vishni këto muaj për t'u dukur

6. Lejla e hapur

Imagjinoni një kostum lino në këtë ngjyrë!

6 ngjyra që duhet të vishni këto muaj për t'u dukur