6 tendenca të bëra virale falë Javës së Modës në Kopenhagen

Vit pas viti, Java e Modës në Kopenhagen e ka pozicionuar veten në kalendarin global të modës. Jo pak njerëz, adhurues të modës, redaktorë dhe blerës ndërkombëtarë, shfaqin interes për tendencat e koleksioneve të fundit.

Xhinset e gjera

6 tendenca të bëra virale falë Javës së Modës

Copat trikotazh

6 tendenca të bëra virale falë Javës së Modës

6 tendenca të bëra virale falë Javës së Modës

Fustan mbi pantallona

6 tendenca të bëra virale falë Javës së Modës

6 tendenca të bëra virale falë Javës së Modës

6 tendenca të bëra virale falë Javës së Modës

6 tendenca të bëra virale falë Javës së Modës

Çizmet e dëborës

6 tendenca të bëra virale falë Javës së Modës

6 tendenca të bëra virale falë Javës së Modës

Pantallona të gjera të futura te çizmet

6 tendenca të bëra virale falë Javës së Modës

6 tendenca të bëra virale falë Javës së Modës

Çorapet e gjata

6 tendenca të bëra virale falë Javës së Modës

6 tendenca të bëra virale falë Javës së Modës