6 trende bizhuterish që duhet t’i shtoni në koleksionin tuaj

Fjalët “stoli” dhe “tendenca” nuk duhet të përdoren në të njëjtën fjali, pasi kjo është një fushë ku ju mund të dëshironi të blini, pavarësisht jetëgjatësisë.

Për më tepër, blerjet e bizhuterive mund të jenë shumë personale dhe sentimentale.

Pikërisht për këtë arsye, cikli i tendencave në botën e stolive është shumë më i ngadaltë sesa ai që shohim me koleksionet e veshjeve.

Sidoqoftë, më poshtë gjeni 6 lloje të bizhuterive që duhet t’i keni në koleksionin tuaj këtë vit, ndonëse gjasat janë që do t’i përdorni ato dhe për shumë vite të tjera:

#1 – Malakit

6 trende bizhuterish që duhet t’i shtoni në koleksionin

Një nga vetitë e gurit malakit është që “hap zemrën për një dashuri pa kushte”. Ndoshta kjo është arsyeja pse dizajnerët kanë filluar ta adhurojnë atë. Gurin me ngjyrë smeraldi mund ta gjeni në vathë, gjerdanë apo unaza dhe duket kudo magjik!

6 trende bizhuterish që duhet t’i shtoni në koleksionin

#2 – Unaza “të fryra” ngjyrë gold

6 trende bizhuterish që duhet t’i shtoni në koleksionin

Për të lexuar më shumë rreth tyre, klikoni këtu.

6 trende bizhuterish që duhet t’i shtoni në koleksionin

#3 – Varëset e gjata

6 trende bizhuterish që duhet t’i shtoni në koleksionin

Nëse përpara disa vitesh, varëset me zinxhirë të gjatë konsideroheshin deri diku si “të dala jashtë mode”, tashmë janë rikthyer përsëri dhe mund të kombinohen me varëset me zinxhirë të shkurtër dhe bizhuteri të tjera.

#4 – Perla       

6 trende bizhuterish që duhet t’i shtoni në koleksionin

Të pakoha dhe klasike, bizhuteritë me perla duhet të jenë në koleksionin tuaj.

#5 – Zinxhirë

6 trende bizhuterish që duhet t’i shtoni në koleksionin

Mund t’i kombinoni si (dhe sa) të doni. Zakonisht e bëjnë veshjen të duket më e plotë edhe nëse është minimaliste.

#6 – Kristal dhe qelq

6 trende bizhuterish që duhet t’i shtoni në koleksionin

Kombinimi i bizhuterive që duken si “të akullta”. Do shkëlqenit me to, në kuptimin e parë të fjalës.

6 trende bizhuterish që duhet t’i shtoni në koleksionin