6 trende ‘të vjetra’ që janë rikthyer fuqishëm këtë vjeshtë/dimër

Çfarë është rikthyer fuqishëm këtë sezon?

1. XHINSET ME BEL TË ULËT

6 trende 'të vjetra' që janë rikthyer fuqishëm

Koha për t’u kthyer sërish në fillimet e viteve 2000.

2. JESHILJA E NDEZUR

6 trende 'të vjetra' që janë rikthyer fuqishëm

Kaq e ndezur!

3. ÇIZMET WESTERN

6 trende 'të vjetra' që janë rikthyer fuqishëm

Jo pa arsye keni parë shumë çizme coëboy kohët e fundit. Janë zyrtarisht në modë!

4. PRINTET RETRO

6 trende 'të vjetra' që janë rikthyer fuqishëm

Vjeshta/dimri është për të eksperimentuar me printe gjeometrike. Frymëzohuni nga vitet ’60-të!

5. GETAT ME DETAJE

6 trende 'të vjetra' që janë rikthyer fuqishëm

Ka diçka shumë klasike dhe elegante tek to!

6. XHAKETA XHINS

6 trende 'të vjetra' që janë rikthyer fuqishëm

Nuk dolën kurrë nga moda, por këtë vit mund t’i merrni edhe 2 masa më të mëdha për t’u dukur edhe më cool.