6 veshje dhe aksesorë që duhet t’i keni me patjetër sepse nuk janë kurrë jashtë mode

Shpesh dëgjojmë të thuhet se veshjet janë “investim” dhe ndonëse ky nuk është gjithnjë rasti, ekzistojnë vërtet disa veshje që edhe nëse i blejmë relativisht më shtrenjtë se të tjerat, në afatgjatë do të kuptojmë se në fakt paskemi kursyer para! Më poshtë gjeni 6 prej tyre: Veshje dhe aksesorë të pakohë, që herët a vonë kthehen dhe rikthehen në modë, ose nuk ikin kurrë.

1. Fustanet me thurje

12 veshje dhe aksesorë që duhet t'i keni me patjetër sepse

2. Bizhuteri ngjyrë ari

12 veshje dhe aksesorë që duhet t'i keni me patjetër sepse

3. Kanatjere, fund mëndafshi

12 veshje dhe aksesorë që duhet t'i keni me patjetër sepse

4. Pallto bezhë/camel

12 veshje dhe aksesorë që duhet t'i keni me patjetër sepse

5. Këpucë “loafers”

12 veshje dhe aksesorë që duhet t'i keni me patjetër sepse

6. Rrip lëkure

12 veshje dhe aksesorë që duhet t'i keni me patjetër sepse