6 veshje vjeshte që mund ti përdorni për çdo rast

Shirat e parë pas verës na kujtojnë që dalëngadalë garderoba duhet të ndryshojë! Vjeshta erdhi dhe ne na duhen rroba të reja. Nga ana tjetër, na duhet kohë të marrim veten nga shpenzimet e rënda të verës. Në të tilla raste, zgjedhja më e mirë është të blini zgjuar. Të veshura shtrenjtë ju tregon prerja e duhur, një ngjyrë elegante dhe detajet që tregojnë ndryshim.

Më poshtë do të gjeni disa kombinime të tilla, nga 1 për çdo rast që mund ta përdorni përgjatë gjithë vjeshtës e më tej.

1. Rikthimi në zyrë duhet t’ju gjejë kështu!

Nga 1 për çdo rast: 6 veshje vjeshte që do t'ju

2. Për xhirot e pasditeve në qytet

Nga 1 për çdo rast: 6 veshje vjeshte që do t'ju

3. Fundjavave…

Nga 1 për çdo rast: 6 veshje vjeshte që do t'ju

4. Një takim i parë, mund t’ju gjejë kështu

Nga 1 për çdo rast: 6 veshje vjeshte që do t'ju

5. Darka me gocat!

Nga 1 për çdo rast: 6 veshje vjeshte që do t'ju
Nga 1 për çdo rast: 6 veshje vjeshte që do t'ju
Nga 1 për çdo rast: 6 veshje vjeshte që do t'ju

6. Drekat/takimet e punës

Nga 1 për çdo rast: 6 veshje vjeshte që do t'ju