8 ide të thjeshta ‘bluzë + xhinse’, që duhet t’i mbani shënim!

Nëse ka diçka që e vishni në çdo stinë të vitit e në çdo sezon mode, ato janë xhinset! Prandaj, sa më shumë ide kombinimesh me to, aq më mirë për ju dhe garderobën tuaj.

Më poshtë gjeni ca ide të thjeshta veshjesh nga një ditë pune, në një mëngjes të vonë me gocat deri te një veshje për të dalë mbrëmjeve!

#1 – Shtoni një xhaketë

8 ide të thjeshta 'bluzë + xhinse', që duhet t'i

#2 – Gjithçka e zezë

8 ide të thjeshta 'bluzë + xhinse', që duhet t'i

#3 – Xhinse me golf, mund të bëni kontraste ngjyrash si bezhë/e zezë

8 ide të thjeshta 'bluzë + xhinse', që duhet t'i

#4 – Kanatjere dhe sandale minimaliste 

8 ide të thjeshta 'bluzë + xhinse', që duhet t'i

#5 – E bardhë mbi të bardhë

8 ide të thjeshta 'bluzë + xhinse', që duhet t'i

#6 – Kombinimi me një xhaketë oversized dhe/ose vintage

8 ide të thjeshta 'bluzë + xhinse', që duhet t'i

#7 – Bluza me forma të ndryshme jakash

8 ide të thjeshta 'bluzë + xhinse', që duhet t'i

#8 – Stil monochrome/njëngjyrësh

8 ide të thjeshta 'bluzë + xhinse', që duhet t'i