9 kombinime dimri që janë thjesht të pazëvendësueshme

Të krijosh kombinime interesante dimri është sfidë më vete. Të gjithë duam ta përballojmë të ftohtin me stil, por si mund të dukemi chic dhe komod në të njëjtën kohë duke u veshur thjeshtë?

1. SHTOJINI NJË RRIP VESHJES

Një hile e thjeshtë për ta bërë veshjen më elegante

2. XHAKETA/PALLTO OVERSIZE

9 kombinime dimri që janë thjesht të pazëvendësueshme

3. QËNDRONI PRANË KLASIKES

Baziket s’do t’ju zhgënjejnë kurrë.

9 kombinime dimri që janë thjesht të pazëvendësueshme

4. NDRYSHOJE KOMPLET VESHJEN DUKE SHTUAR NJË KAPELE

9 kombinime dimri që janë thjesht të pazëvendësueshme

5. MOS NËNVLERËSONI KURRË FUQINË E AKSESORËVE TË FLOKËS

9 kombinime dimri që janë thjesht të pazëvendësueshme

6. EKSPERIMENTO ME NGJYRAT

9 kombinime dimri që janë thjesht të pazëvendësueshme

7. INVESTO NË NJË PALLTO/PARDESY DHE RUAJE PËR VITE ME RADHË.

9 kombinime dimri që janë thjesht të pazëvendësueshme

8. VESHJES BAZIKE SHTOJI NJË TRIKO ME PRINTE/NGJYRA

9 kombinime dimri që janë thjesht të pazëvendësueshme

9. KOMBINO TEKSTURA TË NDRYSHME

9 kombinime dimri që janë thjesht të pazëvendësueshme