9 micro-trendet më të famshme që do të shihni kudo këtë verë

Ka disa micro-trende që zgjasin fare pak. Bëjnë atë “zhurmën” e shkurtër në rrjete dhe zhduken pa arritur të përqafohen gjerësisht nga audienca. Nga ana tjetër, ka disa trende të tjera vëmendjen e të cilave nuk e zbeh asgjë! E kemi fjalën për gjithë micro-trendet që do të shihni më poshtë. Këtë verë dhe çdo verë tjetër do të jenë në modë, prandaj investoni me zgjuarësi.

1. Fustanet e ngushta pas trupit

9 micro-trendet më të famshme që do të shihni kudo

Mundësisht të gjatë dhe me ngjyra të forta

9 micro-trendet më të famshme që do të shihni kudo

2. “Clogs” do t’i doni po aq sa doni shapkat me gisht në plazh

9 micro-trendet më të famshme që do të shihni kudo

3. Xhaketat e lëkurës janë MUST

9 micro-trendet më të famshme që do të shihni kudo

4.Fustane me print luleshtrydhesh dhe…çdo frut tjetër që ju pëlqen!

9 micro-trendet më të famshme që do të shihni kudo

5.Çanta në formë bananeje

9 micro-trendet më të famshme që do të shihni kudo

Shumë më stil dhe duar të lira!

9 micro-trendet më të famshme që do të shihni kudo

6. Kapele të mëdha me printe të veçanta

9 micro-trendet më të famshme që do të shihni kudo

7. Kombinoni printet e ndryshme

9 micro-trendet më të famshme që do të shihni kudo

8. Merrni një shall dhe stilojeni në mënyra të ndryshme

9 micro-trendet më të famshme që do të shihni kudo

9. Fundet me pala

9 micro-trendet më të famshme që do të shihni kudo