A keni një mini-fund të zi të thjeshtë? Si ta vishni në 8 mënyra

Lëkurë, i kadifenjtë, i thurur ose çfarëdo materiali tjetër qoftë, një fund mini-fund i zi i thjeshtë na hyn në punë në shumë raste, si për ditët kur duam të veshim bluzën tonë të preferuar me kapuç ashtu edhe për veshjet disi më casual.

E gjithë veshja në ngjyrë të zezë + një çantë që tërheq vëmendjen

A keni një mini-fund të zi të thjeshtë? Si ta vishni në

Me pulovër të gjerë

A keni një mini-fund të zi të thjeshtë? Si ta vishni në

Me pulovër të gjatë dhe çizme

A keni një mini-fund të zi të thjeshtë? Si ta vishni në

Me bluzë dhe geta

A keni një mini-fund të zi të thjeshtë? Si ta vishni në

Me jelek dhe këmishë

A keni një mini-fund të zi të thjeshtë? Si ta vishni në

Me këmishë dhe çizme

A keni një mini-fund të zi të thjeshtë? Si ta vishni në

Me xhaketë

A keni një mini-fund të zi të thjeshtë? Si ta vishni në

Kombinuar me bluzë të gjerë me kapuç

A keni një mini-fund të zi të thjeshtë? Si ta vishni në