Audi ka përgatitur disa ngjyra të reja për modelet TT dhe Q3

Klientët që duan që trupi i SUV-it të tyre TT ose Q3 të jetë i zbukuruar me ngjyrë të bukur, duhet të paguajnë 4800 euro shtesë.

Edhe pse përmendet gjerësisht se Audi TT do të dalë në pension në Ingolstadt, ata ende nuk kanë hequr dorë nga vetura e tyre sportive, e cila ofrohet në dy stile të trupit (Coupe dhe Roadster) dhe konsiderohet një alternativë e përshtatshme për dyshen e Porsches, Cayman/Boxster.

Blerësit e mundshëm TT mund të mbështeten në listën e opsioneve shtesë të zgjeruara me tre ngjyra të reja të trupit mat (grija Daytona, argjendi Florett dhe e verdhë Python), të cilat mund të porositen me të dy opsionet e trupit, dhe në Gjermani duhet të ndahen 4800 shtesë për njërën prej tyre.

Në rastin e SUV Python të Audi, e verdha është zëvendësuar nga argjendi Dew, e cila nuk ofrohet në kombinim me më pak praktikat (por shumë më tepër argëtim) TT.