Automjeti elektrik Toyota bZ4X do të mbërrijë në vitin 2022

Toyota ka dominuar hibridet me Prius dhe automjete të tjera për më shumë se një dekadë, por prodhuesi i automjeteve ka hezituar të përqafojë automjetet elektrike.