BMW lanson modelet sportive të serisë 1, serisë 2 dhe serisë 3 në Australi

BMW ka prezantuar një sërë modelesh të reja të markës ‘Sport’ në Australi, të përbërë nga 118i Sport, 218i Sport, 320i Sport dhe 330e Sport PHEV.

Sipas mediave të huaja, duke filluar me BMW 118i Sport, ai vjen standard me veçori duke përfshirë paketën Sport Line, Live Cockpit Professional, Connected Package Professional, Intelligent Personal Assistant, Apple CarPlay dhe Android Auto, Driving Assistant, Parking Assistant, ulëse sportive, rrota 17 inç , dhe ofrohet ekskluzivisht në ngjyrë të zezë.

Kjo do t’ju kushtojë blerësve vendas 48,900 dollarë AU (34,904 dollarë).

Më pas është 218i Sport i cili bazohet në modelin Gran Coupe.

Ai vjen standard me të gjitha tiparet e lartpërmendura të 118i Sport dhe ka një çmim prej 53,900 AU$ (38,473$).

Më pas kalojmë te çifti i modeleve të Serisë 3, 320i Sport dhe 330e Sport PHEV.

Çmimet për 320i Sport fillojnë nga 69,900 dollarë AU (49,894 dollarë) ndërsa 330e Sport PHEV është në dispozicion nga 77,900 dollarë AU (55,605 dollarë).