Çfarë të vishni gjatë të dalave të dhjetorit

Një nga problemet kryesore të dhjetorit (përveç shpenzimeve të shtuara) është çfarë do veshim. Këtë muaj, më shumë se gjithë të tjerët kemi gjithmonë një arsye për të dalë. Kjo, jo detyrimisht nuk do të thotë blerje të reja për çdo mbrëmje, por kombinime të mirëmenduara dhe investime të zgjuara, po.

Çfarë të vishni gjatë periudhës festive?

1. Pulovër e trashë+ fund kaq festiv+ aksesorë

Çfarë të vishni gjatë të dalave të dhjetorit

2. Një triko e hollë + fustan mëndafshi + çizme të gjata

3. Pantallona lëkure + golf + taka

Çfarë të vishni gjatë të dalave të dhjetorit

4. Rreth flokësh + këmishë saten+ çantë

Çfarë të vishni gjatë të dalave të dhjetorit

5. Fustan i gjatë + kambale + çantë

Çfarë të vishni gjatë të dalave të dhjetorit

6. Kostum + këmishë

Çfarë të vishni gjatë të dalave të dhjetorit

7. Xhinse + body + rrip me logo

Çfarë të vishni gjatë të dalave të dhjetorit

8. Pulovër-fustan + pantallona të shkurtra + çizme

Çfarë të vishni gjatë të dalave të dhjetorit

9. T-shirt+ fund i shkurtër me temina + xhaketë + taka

Çfarë të vishni gjatë të dalave të dhjetorit