Çfarë të vishni nëse keni takime

Nuk e kuptuam si erdhi e enjtja, por çfarë dimë është se me siguri po bëni planet e fundjavës. Ndonëse me kufizime në orare, asgjë s’mund t’jua heqë qejfin e përgatitjes. Çfarë do veshim?! Meqë “s’keni asgjë” dhe zero ide, frymëzohuni në vijim.

1. Një kostum: Fund i shkurtër + mini xhaketë.

Çfarë të vishni nëse keni ndonjë takim këtë

2. Xhinse + këmishë mëndafsh, gjithmonë opsion i sigurtë

Çfarë të vishni nëse keni ndonjë takim këtë

3. Me këtë veshje do t’ju kërkojnë takim të 2,3,4 për t’ju propozuar më vonë krejt papritur

Çfarë të vishni nëse keni ndonjë takim këtë

4. Fustan i zi i shkurtër

Çfarë të vishni nëse keni ndonjë takim këtë

5. Veshje që flirton. Mini- fund, këmishë mëndafsh dhe çizme

Çfarë të vishni nëse keni ndonjë takim këtë

6. Kostum velvet: seksi dhe chic

Çfarë të vishni nëse keni ndonjë takim këtë

7. Fustan i trikotuar + çizme të gjata

Çfarë të vishni nëse keni ndonjë takim këtë

8. Ose fustan mëndafshi, triko dhe çizme

Çfarë të vishni nëse keni ndonjë takim këtë

9. Një fustan të shkurtër pas trupit + çizme të gjata

Çfarë të vishni nëse keni ndonjë takim këtë