Çfarë të vishni për në punë gjatë shkurtit, kur s’keni asnjë ide

Muaj i ri, veshje të reja! Të gjitha e dimë sesa stresues mund të bëhet procesi i zgjedhjes së veshjeve për në zyrë. Duam çdo ditë kombinime të reja dhe po çdo ditë ndjejmë se nuk kemi mjaftueshëm rroba. Nuk është kështu. Çelësi është të keni elementet kyçe dhe t’i kombinoni ato në mënyra të ndryshme!

Në vijim do të gjeni 10 gjërat e vetme në të cilat ja vlen të investoni për çdo ditë në punë dhe të dalat pas saj.

1. Pantallonat serioze shumëfunksionale!

Çfarë të vishni për në punë gjatë shkurtit,

2. Një çantë të madhe dhe praktike.

Çfarë të vishni për në punë gjatë shkurtit,

3. Investoni në aksesorë. Vathët ndryshojnë dhe veshjen më të thjeshtë!

Çfarë të vishni për në punë gjatë shkurtit,

4. Këtë lloj xhakete! Duke ndryshe sa herë e vishni.

Çfarë të vishni për në punë gjatë shkurtit,

5. Një xhaketë të zezë të thjeshtë

Çfarë të vishni për në punë gjatë shkurtit,

6. Fustanet e trikotuar

Çfarë të vishni për në punë gjatë shkurtit,

7. Një rrip jetëgjatë për xhinse/fustane/xhaketa

Çfarë të vishni për në punë gjatë shkurtit,

8. Një pallto që ta keni për shumë, shumë gjatë me vete

Çfarë të vishni për në punë gjatë shkurtit,

9. Një këmishë të bardhë që s’njeh kohë

Çfarë të vishni për në punë gjatë shkurtit,