Cili është smartphone më i mirë: iPhone 13 Pro Max apo Galaxy S21 Ultra?

Galaxy S21 Ultra është aktualisht mbret në botën e Android, me një ekran të mrekullueshëm, punën e fuqishme dhe një rreze të gjatë zoom të kamerave.

Pra, a mundet iPhone i ri 13 Pro Max të ndryshojë mendjen e besnikëve të Android dhe t’i bindë ata të ndryshojnë anën?

Ne krahasojmë dy nga telefonat më të ‘nxehtë’ në treg tani në të gjitha aspektet.

Kjo do të jetë një nga betejat më epike të smartfonëve kryesorë, kështu që le të hyjmë menjëherë! Dhe këtu është një krahasim i hollësishëm i specifikimeve midis iPhone 13 Pro Max dhe Galaxy S21 Ultra.

iPhone 13 Pro Max vs Galaxy S21 Ultra me pak fjalë:

iPhone të jetë më i gjerë dhe më i rëndë, ndërsa Galaxy është më i ngushtë dhe më i lehtë për tu kapur
Ekrane OLED 120Hz në të dy telefonat
Procesori Apple A15 kundër Snapdragon 888 në Galaxy
6 GB RAM në iPhone kundrejt 12 GB RAM në Galaxy
Asnjë aparat zmadhimi periskopik në iPhone
Përmirësim i madh në jetën e baterisë në iPhone, por Galaxy ka akoma bateri më të madhe, 5,000 mAh