Ç’janë ‘garderobat kapsulë’ dhe çfarë ju duhet për dimrin

Nëse krijoni të ashtuquajturën “garderobë kapsulë” do t’i zgjidhni vetes shumë punë teksa bëheni gati çdo mëngjes. Bëhet fjalë për garderobat me elementë kryesorë dhe praktikë, lehtësisht të kombinueshëm.

Garderoba dimërore duhet të ketë 8 fjalë kyçe:

1 – Një triko që bie në sy

Ç’janë ‘garderobat kapsulë’ dhe
Ç’janë ‘garderobat kapsulë’ dhe

2 – Një bluzë-golf

Ç’janë ‘garderobat kapsulë’ dhe

3 – Beretat

Ç’janë ‘garderobat kapsulë’ dhe

4 – Fustanet e thurur

Ç’janë ‘garderobat kapsulë’ dhe
Ç’janë ‘garderobat kapsulë’ dhe

5 – Një pallto e thjeshtë kafe

Ç’janë ‘garderobat kapsulë’ dhe

6 – Gjysmë-çizmet

Ç’janë ‘garderobat kapsulë’ dhe

7 – Fustan-midi me pala

Ç’janë ‘garderobat kapsulë’ dhe
Ç’janë ‘garderobat kapsulë’ dhe

8 – Palltot e fryra

Ç’janë ‘garderobat kapsulë’ dhe

Radari.al