Dekorimi I Ngjyrave 2020-2021: Ide Për Ta Adaptuar Atë

Në veshjet moderne, ajo mund të gjendet në veshje, xhinse, atlete dhe bluza. Pamja e saj e pazakontë i jep një shtysë çdo veshjeje tepër themelore. Dhe pasi ka shënuar trendet e modës 2020-2021, tani po merret me pjesën e brendshme, pjesë për pjesë. Për kë / çfarë po flasim? Trendi i lidhjes dhe ngjyrosjes, sigurisht! Drejt nga vitet 70, kjo përzierje e bukur e ngjyrave të venitura tani shfaqet në tekstilet dhe objektet dekorative në shtëpinë tuaj. Edhe muret nuk kursehen nga dekorimi i ngjyrosjes! Kështu që këtu mund të gjeni mënyrën se si të përqafoni plotësisht trendin e modës së hipive!

Dekorimi i ngjyrave ose kur brendësia frymëzohet nga moda

miratoni dekorin e kravatë-dhe-ngjyrosni pjesë-pjesë ide dhe këshilla

Shtypja e ngjyrave dhe ngjyrave ka qenë duke larë të gjitha nuancat e saj për një kohë, duke u vendosur ngadalë si një trend mbizotërues këtë vit. Në fakt, nëse duhet të përcaktojmë risinë që ka prishur botën e modës dhe atë të dekorimit të brendshëm, pa dyshim që është lidhja e ngjyrave! Edhe pse u shfaq në prekje të vogla në brendësinë bashkëkohore këtë pranverë, tani është e gjithë shtëpia që e kalon atë … dhe ne e duam atë! Përdorur së pari për të përmirësuar tekstilet (jastëkët, çarçafët, qilimat, peshqirët, perdet, batanijet), ky shtyp tani është i shpejtë për tu veshur me aksesorë (vazo, pjata, qirinj) dhe mure. Me pak fjalë, kjo është një prirje për t’u vendosur në çdo dhomë pa përjashtim, duke përfshirë banjën.

Një kujtesë e vogël e teknikës së famshme të ngjyrosjes së pëlhurave

Dekodimi i Trendit dhe Dye Dye Decryption Ide Moderne Deco Interior 2020

Shpesh kur flasim për lidhjen dhe ngjyrosjen, më së shumti mendojmë për ngjyrën e famshme të flokëve ku skajet e flokëve lyhen në një hije më të lehtë. Por çfarë është saktësisht lidhja dhe ngjyrosja? Epo, ky është një trend i lartë i momentit që ka fituar ndjekës që nga viti 2019 dhe i cili, në kundërshtim me besimin popullor, nuk është më një privilegj i rezervuar për komunitetin e hipive. Siç është treguar tashmë në artikullin e bluzave DIY për kravatë dhe bojë, shtypja ikonike e viteve ’70 zakonisht formohet nga veprimi i lidhjes dhe ngjyrosjes. Dhe ndërsa procesi është pak i ndërlikuar, është super argëtues dhe i thjeshtë për tu bërë. Si rregull i përgjithshëm, ekzistojnë dy variante për rikrijimin e efektit “të lidhur dhe të lyer”: me zbardhues dhe me ngjyra. Shkurtimisht, secilit mënyrën e tij për t’i dhënë një efekt të zbehur objekteve të tij të tekstilit: perde,çarçafë, peshqirë, mbulesë divani, etj.

Të gjitha objektet në shtëpi janë të përshtatshme për lojën e ngjyrosjes

Idetë për lidhjen dhe ngjyrosjen e dekove Trendi i brendshëm 2020

Siç do ta keni kuptuar, të gjitha tekstilet e shtëpisë i dhurohen lojës së teknikës së varjes së pëlhurave që u shfaq në vitet 60/70. Sidoqoftë, pëlhura nuk është opsioni i vetëm për të adaptuar trendin e ri të dekoreve. Efekti i larë është gjithashtu shumë i lehtë për t’u përdorur në materiale të pazakonta të tilla si letër indi dhe qeramika. Përveç se në këtë rast, duhet të përdorni bojë në vend të zbardhuesit. Vetëm në disa goditje furçash, objektet tuaja qeramike marrin një pamje të re. Qëndisja, gjithashtu, mund të rikrijojë efektin e lidhjes dhe ngjyrosjes në një peshqir të thjeshtë, mbulesë tavoline ose jastëk. Me pak fjalë, janë modelet dhe jo teknika që po përpiqemi të imitojmë për t’i dhënë një pamje elegante dekorimit të brendshëm.

Dekorimi i lidhjes dhe ngjyrosjes në muret tuaja

Lidhni dhe ngjyrosni dekorin e dhomës së gjumit në ballë

Ndërsa disa zona janë të frymëzuara nga lidhja dhe ngjyrosja (moda, bukuria, dekorimi), ne ftojmë ngjyra të venitura në mure. Për të krijuar një lloj ballore në dhomën e gjumit, efekti i venitur lehtë mund të përdoret për të erëzuar murin prapa shtratit. Pamja totale e larë është gjithashtu e mundur. Kështu, pjesa fiton karakter dhe stil. Kur shfaqet në mure dhe mobilje, dekori i ngjyrosjes rrit ngjalljen e hapësirës dhe zgjeron vizualisht dhomën. Kjo është arsyeja pse ajo shkon veçanërisht mirë me sipërfaqe të kufizuara. Në këtë kontekst, ju mund të shfrytëzoni rastin për ta bërë banjën tuaj të vogël dukshëm më të madhe.

Tie dhe bojë deko Ide të brendshme moderne Trendet e dekove 2020

Tani, këtu janë disa ide më shumë për shtëpinë që marrin frymëzim nga dekori i ngjyrosjes.

Rritni dekorin e zyrës me trendin e kravatë dhe ngjyrosjes

Zyre në shtëpi perde të lyer me kravatë me ngjyra të lidhura

Një mënyrë tjetër për të ftuar efektin e venitur në mur

paneli dekorativ i murit me efekt lidhës-ngjyrosës

Liri shtrati për ngjyrosje

Lidh dhe zbukuroni dekorin e dhomës së gjumit, çarçafë të personalizuar të krevatit

Modele të venitura në të gjithë dekorin e dhomës së ndenjes

trend dekor salom kravatë dhe bojë

Lidheni dhe ngjyrosni në perde

trendet e dekorimit të brendshëm lidhin dhe ngjyrosin perdet

Mbulesat e karrigeve me lidhje dhe ngjyrosëse për t’i dhënë një prekje çuditshëm zonës së ngrënies

kravatë dhe zbukurim i ngjyrave zona e ngrënies në kuzhinë të hapur

Tabela e modelit të venitur

tryezë e dhomës së ndenjes me modele kravatë dhe ngjyrosje dekor të modës së brendshme

Mbulesa e duvetit me efekt lidhës

Lidhni dhe lyeni dekorin e dhomës së gjumit me jorganin

Qilim XL i pikturuar në stilin e ngjyrosjes kravatë duke krijuar thellësi në dhomën e ndenjes

Qilim dhe model boje qilim dekor modern i dhomës së ndenjes

Letër-muri lidhëse dhe ngjyrosni në banjë

dhomë pluhur dekor mur kravatë dhe lyej letër-muri banjo

Qilim modeli lidhës dhe ngjyrosës për një çerdhe të gjallë

Qilim dhe model bojë qilim zbukurues i dhomës për fëmijë të gjallë

Pllaka të bardha dhe bojë blu janë të mjaftueshme për të ftuar dekorimin e ngjyrave në tryezë

lidhja diy dhe zbukurimi i tryezës ngjyrosëse

Lidheni dhe ngjyrosni për të ndriçuar dritat në shtëpinë tuaj

tendencat e dekoreve të brendshëm 2020 diy i pikturuar kravatë dhe abazhur me ngjyra