Disa kombinime të thjeshta veshjesh pranverore

Zgjedhja e veshjeve para nisjes për punë mund të jetë mjaft e vështirë.

Ide të ndryshme mund të sillen në kokë, por kur i provoni në realitet mund të zhgënjeheni.

Stina e pranverës na jep mjaft mundësi nëse i shohim veshjet me kujdes.

Ndaj, në vend që të brengoseni dhe ta gjeni veten 45 minuta me vonesë për punë (dhe prapë të urreni atë që keni zgjedhur), këtu keni një listë të ideve të veshjeve të lehta për kombinim.

Kështu që herën tjetër, kur jeni plotësisht të mërzitura nga dollapi juaj, thjesht rishikoni veshjet më poshtë dhe shikoni se me çfarë mund të kombinoheni: