Eventi Galaxy A: Demokratizimi i inovacioneve më të fundit Galaxy

Seria Galaxy A është kategoria më e njohur e smartphone-ve të Samsung Electronics, duke udhëhequr demokratizimin e inovacioneve Galaxy që u jep njerëzve fuqinë për të krijuar, lidhur dhe lulëzuar.