Fustan + çizme: 5 mënyra si të kombinoni veshjen më të famshme të kësaj pranvere

Pavarësisht sa shumë i duam, ndodh të lodhemi nga xhinset duke i veshur KAQ shpesh! Meqë për pak pranvera do të fillojë të duket në horizont, filloni nga përgatitjet për kombinimin më stil të këtij sezoni: fustan+ çizme!

Janë po aq praktike sa xhinset dhe mund t’i vishni kudo dhe kurdo pasi janë lehtësisht të përshtatshme me çdo vend. Kombinimet më cool të fustan+çizme i gjeni në vijim:

1. Bëni bashkë blerjet tuaja më të zgjuara: fustan i trikotuar + xhaketë lëkure

Fustan + çizme: 5 mënyra si të kombinoni veshjen më

2. Nëse jeni të dhënë pas stilit retro, xhaketën e lëkurës zëvendësojeni me me kuadratat

Fustan + çizme: 5 mënyra si të kombinoni veshjen më

3. Një sarafan + çizme të shkurtra s’është kurrë kombinim i keq

Fustan + çizme: 5 mënyra si të kombinoni veshjen më

4. Kambale + fustan me printe+ xhaketë me ngjyrë të çelur

Fustan + çizme: 5 mënyra si të kombinoni veshjen më

5. Fustan i ngushtë i gjatë + çizme me taka

Fustan + çizme: 5 mënyra si të kombinoni veshjen më