​Hakerët vjedhin kriptomonedha në vlerë 615 milionë dollarë

Kompania Blockchain Ronin njoftoi sot se hakerët kishin nxjerrë 615 milionë dollarë kriptomonedhë nga sistemi i saj, gjë që do ta bënte atë vjedhjen më të madhe të këtij lloji në histori.

Më 23 mars, hakerë të paidentifikuar vodhën 173,600 tokena eter dhe 25.5 milionë dollarë Coin token.

Vlera totale e këtyre kriptomonedhave është aktualisht 614 milionë dollarë.

Ronin zbuloi vjedhjen të martën. “Ne po punojmë drejtpërdrejt me një numër agjencish qeveritare për të siguruar që kriminelët të sillen para drejtësisë,” tha kompania e fokusuar në video-lojëra.