iPhone 13 Pro “Steve Jobs Edition” vjen me pjesë të iPhone-it të parë

Marka luksoze ruse Caviar po tërheq sërish vëmendjen me modelet e saj ekstravagante të iPhone. Kompania ruse Caviar është e njohur për versionet ekstravagante të veglave të njohura.

Produkti më i fundit i markës luksoze është një “Edicioni i Steve Jobs” i iPhone 13 Pro. iPhone 2G përmban pjesët e iPhone origjinal nga viti 2007, raporton CNet.

Për ta bërë këtë, Caviar preu disqe silikoni nga iPhone origjinal dhe i inkorporoi në një mbulesë transparente me logon e Apple.

Kopertina përmban gjithashtu një kopje të gdhendur me lazer të nënshkrimit të bashkëthemeluesit të Apple, Steve Jobs. Funksionet e iPhone 13 Pro mbeten të paprekura.

Sipas Caviar, vetëm 19 pajisje të tilla do të ofrohen. Çmimi është 6,990 dollarë për iPhone Pro dhe 7,530 dollarë për Pro Max. Së fundmi, Caviar shkriu gjithashtu një makinë Tesla në një bust të Elon Musk.