Ja si mund ta vishni xhaketën xhins

Këto ditë, një xhaketë xhins do të ishte shoqëruesja juaj më e mirë. Investoni në një të tillë, e cila pranon gjithfarëlloj kombinimi. Nëse ju duhen disa ide të reja, ne po ju propozojmë 10 të tilla. Xhaketë xhins dhe:

1. FUSTAN I HOLLË ME PRINTE TË NDRYSHME

Këto ditë, xhaketën xhins mund ta veshësh kështu!

Këto ditë, xhaketën xhins mund ta veshësh kështu!

2. PULOVËR ME KAPUÇ DHE STREÇE LËKURE

Këto ditë, xhaketën xhins mund ta veshësh kështu!

Këto ditë, xhaketën xhins mund ta veshësh kështu!

3. XHAKETË MBI XHAKETË

Këto ditë, xhaketën xhins mund ta veshësh kështu!

4. ME XHINSE (TË SË NJËJTËS NGJYRË)

Këto ditë, xhaketën xhins mund ta veshësh kështu!

Këto ditë, xhaketën xhins mund ta veshësh kështu!

5. ME REÇIPETA

Këto ditë, xhaketën xhins mund ta veshësh kështu!

Këto ditë, xhaketën xhins mund ta veshësh kështu!

6. FUND VEROR DHE SANDALE

Këto ditë, xhaketën xhins mund ta veshësh kështu!

7. SIPËR NJË KËMISHE

Këto ditë, xhaketën xhins mund ta veshësh kështu!

8. SHALL DHE ATLETE

Këto ditë, xhaketën xhins mund ta veshësh kështu!

9. ÇIZME DHE PANTALLONA TË ZEZA

Këto ditë, xhaketën xhins mund ta veshësh kështu!

10. FUND LËKURE + STILETTO

Këto ditë, xhaketën xhins mund ta veshësh kështu!