Jori merr dënimin, duhet të rrijë një orë pa folur

Teksa Kristi dhe Jori po qëndronin në oborr, kjo e fundit duke kapur sheqerin që ndodhej në tavolinë, preku pa dashje letrën higjienike.

Kristi i tha Jorit se ajo e preku letrën dhe se duhej të merrte dënimin. Ndonëse ajo kundërshtoi me idenë që nuk e kishte prekur letrën me flokë, Jori u njoftua se kishte shkelur rregullin.

Ashtu si Luizi edhe Jori shkoi të merrte një dënim në enën e qelqtë që është vendosur në dhomën e ndenjjes.

Jori duhet të qëndrojë 1 orë pa folur.