Këto jan 6 ngjyra që do të donit ti kishit

Nëse javët e fundit të muajit të modës na kanë treguar diçka, është se “street-style” është bërë skena nga ku formohen trende. Ekspertët po reflektojnë me një muaj intensiv, duke e analizuar se si do duket e ardhmja e modës. Dimë t’ju themi se diçka është e sigurt: Këto ngjyra janë këtu për të qëndruar gjatë!

Kjo listë padyshim që do duhet të përditësohet me kalimin e kohës, por për momentin zbuloni ngjyrat që ju duhen me patjetër në garderobë këtë sezon.

#1 – Rozë “bubblegum”

Ne u fiksuam pas këtyre 6 ngjyrave për këtë sezon dhe po kaq
Ne u fiksuam pas këtyre 6 ngjyrave për këtë sezon dhe po kaq
Ne u fiksuam pas këtyre 6 ngjyrave për këtë sezon dhe po kaq

#2 – Gjithçka e zezë

Ne u fiksuam pas këtyre 6 ngjyrave për këtë sezon dhe po kaq

#3 – Jeshile “Kermit”

Ne u fiksuam pas këtyre 6 ngjyrave për këtë sezon dhe po kaq
Ne u fiksuam pas këtyre 6 ngjyrave për këtë sezon dhe po kaq
Ne u fiksuam pas këtyre 6 ngjyrave për këtë sezon dhe po kaq

#4 – E gjithë veshja krem

Ne u fiksuam pas këtyre 6 ngjyrave për këtë sezon dhe po kaq
Ne u fiksuam pas këtyre 6 ngjyrave për këtë sezon dhe po kaq

#5 – Lejla jargavan

Ne u fiksuam pas këtyre 6 ngjyrave për këtë sezon dhe po kaq
Ne u fiksuam pas këtyre 6 ngjyrave për këtë sezon dhe po kaq
Ne u fiksuam pas këtyre 6 ngjyrave për këtë sezon dhe po kaq

#6 – Nuanca/hije të verdhe

Ne u fiksuam pas këtyre 6 ngjyrave për këtë sezon dhe po kaq
Ne u fiksuam pas këtyre 6 ngjyrave për këtë sezon dhe po kaq