Këto janë këshillat më të mira për iPhone që definitivisht nuk i dinit

Ka shumë këshilla për iPhone që sigurisht nuk i dini dhe është koha t’i mësoni dhe t’jua lehtësoni jetën.

Kur dëshironi të fshini diçka në kalkulator, shtypni C, megjithatë, kjo rezulton në fshirjen e të gjithë operacionit. Por ju kursen kohën.

Me këtë mënyrë mund të fshini numrin e fundit, pa humbur të gjithë operacionin. Gjithçka që duhet të bëni është të rrëshqitni majtas ose djathtas në panelin e ekranit të makinës llogaritëse dhe numri i fundit do të fshihet.

A e dini se fotot ju lejojnë të jeni edhe më specifik duke kërkuar fjalë kyçe? Për shembull, kërkoni fjalën “mal” dhe do të shfaqen vetëm imazhet përkatëse me atë fjalë.

Masa që vjen me iOS 12 mund të masë çdo objekt.