Këto pantallona s’do të doni t’i hiqni më nga trupi deri në fund të verës

Nëse preferoni pantallonat para fustaneve dhe fundeve, me siguri e dini cili është modeli më i famshëm i kësaj vere. Pantallonat klasike, të lirshme, të rehatshme, të freskëta dhe sigurisht- lino! Nuk ka rëndësi nëse po dilni për një shëtitje në qytet, po shkoni në piknik apo në ndonjë takim të parë: pantallonat lino janë shumë funksionale dhe do të dukeni cool në çdo rast. Ka diçka elegante tek to, aq më tepër nëse i kombinoni siç e meritojnë.

Këto pantallona s'do të doni t'i hiqni më nga trupi

Pantallonave tuaja qepini/blijini një këmishë identike me to dhe gati për ta veshur gjithë verës.

Këto pantallona s'do të doni t'i hiqni më nga trupi

Të bardhat s’duhet t’ju mungojnë kurrë.

Këto pantallona s'do të doni t'i hiqni më nga trupi

Me shapka dukeni edhe me chic.

Këto pantallona s'do të doni t'i hiqni më nga trupi

Kurse për në mbrëmje, linoja “e ngrirë dhe metalike” është perfekte!

Këto pantallona s'do të doni t'i hiqni më nga trupi