Kjo është ngjyra më stil për veshjet e këtij dimri!

Trendi absolut i këtij viti për dizajnet e brendshme dhe veshjet ka qenë ngjyra e bardhë me gjithë nuancat e saj. Ndryshe nga ç’mund ta mendoni, ngjyra e bardhë nuk kërkon as kohë të ngrohtë dhe as pranverë për t’u veshur dhe kombinuar siç duhet. Mjafton të zgjidhni gjërat e duhura!

Zyrtarisht, kjo është ngjyra më stil për veshjet e

Zyrtarisht, kjo është ngjyra më stil për veshjet e

Çizmet e bardha, kombinuara me një pellush/pallto të bardhë krijojnë një kombinim luksoz në dukje, pavarësisht çmimit me të cilin e keni blerë.

Zyrtarisht, kjo është ngjyra më stil për veshjet e

Xhinset e bardha, një golf i tillë kombinuar me një beretë a kapuç janë gjithashtu një super ide për të përballuar me elegancë të ftohtin e janarit. Nëse jeni të frymëzuar, por kishit nevojë për ide kombinimesh hidhni një sy më poshtë:

Zyrtarisht, kjo është ngjyra më stil për veshjet e

Zyrtarisht, kjo është ngjyra më stil për veshjet e

 

Zyrtarisht, kjo është ngjyra më stil për veshjet e

Zyrtarisht, kjo është ngjyra më stil për veshjet e