Kombinimet fustan + çizme të këtij sezoni

Pavarësisht dashurisë për xhinset, ndonjëherë thjesht lodhesh duke i veshur çdo ditë! Ke nevojë për pak më shumë stil në rutinën tënde dhe gjëja e parë që të vjen ndërmend është një fustan. Meqë vjeshta zyrtarisht ka ardhur, filloni mendoni për kombinimin klasik: fustan + çizme!

Duket e thjeshtë, por mund të gaboni rrugës teksa vishni fustanin e duhur me çizmet e gabuara. Sidoqoftë, ky stil veshjeje përshtatet në çdo orë të ditës dhe në çdo vend pa qenë nevoja të përpiqeni shumë.

1. Fustan i trikotuar + çizme + xhaketë lëkure

Kombinimet fustan + çizme të këtij sezoni, do t'i

2. Përqafoni stilin retro

Kombinimet fustan + çizme të këtij sezoni, do t'i

3. Guxoni me çizmet me ngjyra

Kombinimet fustan + çizme të këtij sezoni, do t'i

4. Një fustan elegant kërkon çizme si këto!

Kombinimet fustan + çizme të këtij sezoni, do t'i

5. Fustanin mëndafsh të verës, mund ta kombinoni me çizmet chunky!

Kombinimet fustan + çizme të këtij sezoni, do t'i

6. Veshje tipike vjeshtake

Kombinimet fustan + çizme të këtij sezoni, do t'i

7. Fustanet e gjata të ngushta + çizme kamosh

Kombinimet fustan + çizme të këtij sezoni, do t'i