Ky model pantallonash do t’ju bëjë t’i harroni xhinset për pak

Xhinset të na falin se nuk është faji i tyre, por këtë sezon kemi një model tjetër pantallonash që do ta shfrytëzojmë maksimalisht. Janë të rehatshme, lehtësisht të kombinueshme të gjithçka dhe duken më stil. Patjetër që vendin e xhinseve se zëvendëson asgjë, por këtë periudhë të vitit do t’i harrojmë për pak. Modeli klasik i pantallonave që vijnë në ngjyra të ndryshme është zgjedhje e sigurtë për çdo rast, orë dhe vend.

1.Me një T-shirt të bardhë dhe historia mbaroi

Ky model pantallonash do t'ju bëjë t'i harroni xhinset

2. Ose kostum që mund ta vishni si të doni

Ky model pantallonash do t'ju bëjë t'i harroni xhinset

3. Pantallonat krem ju duhen se s’bën

Ky model pantallonash do t'ju bëjë t'i harroni xhinset

4. Njësoj sa të bardhat në verë

Ky model pantallonash do t'ju bëjë t'i harroni xhinset

5. Bluja e bebes s’është dukur ndonjëherë më bukur

Ky model pantallonash do t'ju bëjë t'i harroni xhinset

6. Gjithmonë PO një veshjeje të tillë

Ky model pantallonash do t'ju bëjë t'i harroni xhinset